Sponsoring

De supportersvereniging heeft verschillende sponsormogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld sponsoring op onze website. Hierdoor bereik je enkele duizenden bezoekers per maand! Voor €150,- sta je als eerste op de site met groot logo en een verwijzing naar je eigen website. Of kies voor een klein logo voor €75 onder op onze site maar ook met verwijzing naar je eigen website. Je blijft dan 1 seizoen staan! Andere manieren van sponsoring zijn uiteraard bespreekbaar. Denk daarbij aan bier/bus-sponsor tijdens de uitwedstrijden. Maar ook sponsoring via social media (=groot bereik!) is mogelijk, denk aan facebook of twitter. Mocht men zelf nog ideeën hebben voor sponsoring dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Voor meer informatie over sponsoring kan men mailen naar info@supportersvereniginghelmondsport.nl

Welkom op de website van de supportersvereniging Helmond Sport