Helmond Sport bestaat 50 jaar!

27th Jul, 17

Donderdag 27 juli 2017. De dag dat onze club Helmond Sport precies een halve eeuw bestaat. Veel hoogte- maar ook dieptepunten hebben we meegemaakt. Een ding is zeker. Helmond Till We Die!

Gisterenavond rond 23.00 uur verzamelden de eerste supporters op het pleintje voor het Supporters Home. Het stadion zelf was hermetisch afgesloten. Dit maal verboden terrein voor supporters. Enkele beveiligers hielden een oogje in het zeil. Ook de politie stond op afstand de boel in de gaten te houden. Hoe dichter bij 0.00 uur, hoe drukker het werd. Uiteindelijk waren er zo'n 100 supporters om de verjaardag van onze club te vieren. Klokslag 0.00 uur werd er vuurwerk afgestoken en onze club toegezongen. Alles onder een gemoedelijke sfeer. Nadat het vuurwerk op was, werden er onder de tribune nog wat groepsfoto's gemaakt en gezongen. Tegen half een keerde de rust terug op Sportpark de Braak. Nadat de politie was bedankt ging men huiswaarts. Ook in Helmond is donderdag een werkdag!