Voor het elfde seizoen ongeslagen in Emmen!

17th Mar, 18

Helmond Sport is voor het elfde jaar ongeslagen in Emmen. Dit maal werd er met 0-0 gelijk gespeeld in een ijskoud stadion Oude Meerdijk.

Er reisden 2 bussen af naar het noorden. Onze bus van de SVHS vertrok om 16.00 uur. De partybus een half uur eerder omdat die geen toilet aan boord had en zodoende meer moest stoppen. Zo’n 20 kilometer van Emmen troffen we elkaar op een parkeerplaats en werden we onder politiebegeleiding naar het stadion geëscorteerd. In totaal waren er 81 Helmond Sport supporters bij de wedstrijd aanwezig. De gehele wedstrijd was de sfeer top. Er werd volop gezongen en waren de smaakmakers van het stadion. De fanatieke aanhang van FC Emmen?? Niet gehoord!

Bron foto: Helmond Sport

Hendriksen koos voor dezelfde opstelling als voorgaande wedstrijden. Helmond Sport had het de eerste helft moeilijk met de nummer 5 van de ranglijst. Stijn van Gassel onderscheidde zich hierin weer door diverse kansen (kopballen Jansen en Peters) onschadelijk te maken. Vlak voor de rust weer grote kansen voor Emmen. Ook hierbij was Van Gassel de baas. In een situatie kreeg hij hulp van Bourdouxhe die de bal van de lijn haalde.

Na de rust kreeg Helmond Sport uit een vrije trap een kans via Warmolts die vrij voor de keeper kwam te staan. In de rebound wist Braber ook niet te scoren. Halverwege de tweede helft kwam Helmond Sport goed weg. Bannink had Van Gassel al gepasseerd en hoefde de bal alleen maar in het lege doel te schuiven. Gelukkig miste hij deze kans voor open doel. In de blessuretijd kon Helmond Sport er nog met de zege vandoor gaan. Jeroen Verkennis kwam alleen voor doelman Telgenkamp te staan. Onze jonge verdediger wist de bal helaas niet binnen te schieten.

Al met al mogen we tevreden zijn met een gelijkspel. Vrijdag speelt Helmond Sport thuis tegen FC Oss.

Op onze FaceBook pagina kunt u nog diverse filmpjes zien zie zijn gemaakt tijdens de wedstrijd, klik hier.