Ook tweede oefenwedstrijd wordt gewonnen

22nd Jul, 18

Na jaren van afwezigheid speelde Helmond Sport weer een oefenwedstrijd op sportpark Molenbroek tegen hoofdklasser vv Gemert. Waar Helmond Sport het de voorgaande keren soms erg moeilijk had tegen de gastheer, kende het in de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding geen problemen. Met ruime cijfers (1-6) werd er gewonnen.

De doelpuntenmakers waren:

9’ Daan Ibrahim, 0-1

23’ Diego Snepvangers, 0-2

60’ Arne Naudts, 0-3

63’ Juul Respen, 0-4

72’ Ralf Kemper, 1-4

78’ Arne Naudts, 0-3

83’ Arne Naudts, 0-3

Alflen was ondanks deze overwinning niet tevreden. Onze trainer wond zich op over het feit dat de spelers in een te laag tempo speelden en dat ze vooruit moesten voetballen. Ook prettig om te zien dat hij zich behoorlijk ergerde aan de grensrechter die enkele keren voor buitenspel vlagde wat het in de ogen van Alflen niet was. Tekenend voor het karakter van onze nieuwe trainer. Hopelijk kan hij dit overbrengen op de spelers wat we de afgelopen jaren hebben gemist.

Helmond Sport gaan nu op trainingskamp waarbij het vrijdag 27 juli om 13.00 uur speelt tegen Al Ettifaq. Wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van SSE in Someren-Eind.