Einde bekeravontuur

26th Sep, 18

Het bekeravontuur van Helmond Sport is al gestrand in de eerste ronde van de KNVB Beker. In de tweede helft kwam het elftal van Alflen er niet meer aan te pas tegen Eredivisionist Fortuna Sittard.

In de eerste helft was het een gelijk opgaande wedstrijd waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Naudts kreeg 3 hele grote kansen om te scoren, maar oog in oog met de keeper faalde hij keer op keer. Hutten was namens Fortuna na tien minuten spelen wel trefzeker. Net als afgelopen vrijdag was het Bram Zwanen die hiervoor erg matig verdedigde. Iedereen ziet dat het geen verdediger is maar de trainer niet? Zwanen hoort op het middenveld. Deze jongen wordt helemaal kapot gemaakt met een dalend zelfvertrouwen. Erg jammer.

Na de rust scoorde Fortuna Sittard snel. Deze klap kwam Helmond Sport niet meer te boven. Het was geknakt. De Limburgers liepen uit naar 0-5. Einde bekertoernooi.

Aanstaande vrijdag een belangrijke wedstrijd. Dan komt FC Volendam op bezoek. Een club die thans in hetzelfde schuitje zit als Helmond Sport. Om zelfvertrouwen te vinden moet deze wedstrijd gewonnen worden. De wedstrijden daarna zijn Jong AZ en Telstar. Misschien ziet de ranglijst er voor Helmond Sport er over 2,5 week er totaal anders uit…