Helmond Sport kan totaal geen vuist maken tegen Roda JC

10th Nov, 18

Het blijft iedere week een terugkomend verhaal. Helmond Sport heeft weer niet weten te winnen. Als zo wat de enige betaald voetbalclub van Europa. Negatieve records gaan gebroken worden. Desondanks blijven de supporters achter de club staan. Zoals het hoort. In goede en in slechte tijden. Gisteren reisden 138 supporters met de SVHS naar Kerkrade en die werden met veel politiebegeleiding opgewacht.

Al snel was duidelijk dat er niets te halen viel bij Roda JC. De gastheer kreeg vele kansen. Helmond Sport kon geen minuut een vuist maken. Bij rust slechts 1-0. Na de rust liep Roda JC uit naar 3-0, waarbij Helmond Sport de wedstrijd ook nog eens met 10 man moest uitspelen na een rode kaart (2x geel) van Sprangers.

Heel snel deze wedstrijd vergeten en richten op de volgende wedstrijd. Dan komt RKC Waalwijk op bezoek. Let op! De wedstrijd wordt op zaterdag om 19.45 uur gespeeld. Voor de leden van de SVHS organiseren wij aanstaande vrijdag een kaartavond. Zodoende toch reden om even van de vrouw weg te zijn!