Kleine nederlaag in Deventer

8th Dec, 18

Helmond Sport heeft geen vervolg kunnen geven aan de gewonnen wedstrijd van vorige week tegen Sparta Rotterdam. In Deventer verloor Helmond Sport nipt met 1-0.

In totaal namen 53 Helmond Sport supporters de moeite om af te reizen naar De Adelaarshorst dat goed gevuld was. Al snel werd duidelijk dat de thuisploeg wat recht te zetten had. Het drong Helmond Sport geheel op eigen helft terug echter zonder echt gevaarlijk te zijn voor het doel van Stijn van Gassel. Hij had na een half uur spelen geen antwoord op de 1-0 van Bakx, die vrij voor doel kon inschieten.

Na de rust drong Go Ahead Eagles aan en wilde de score verdubbelen. Met kunst en vliegwerk bleef Helmond Sport de bal tegenhouden. Pas in de laatste 5 minuten kroop Helmond Sport uit haar schulp en werd het gevaarlijk voor het doel van Verhulst. Met ietwat geluk had Helmond Sport een onverdiend gelijkspel uit de wedstrijd kunnen slepen.

Vrijdag speelt Helmond Sport wederom een uitwedstrijd. Dan gaan we op bezoek bij Top Oss.