Nick de Louw redt punt in blessuretijd

15th Dec, 18

Helmond Sport heeft 1 punt meegenomen uit Oss. In een duel dat geen winnaar verdiende maakte Nick de Louw in blessuretijd een achterstand ongedaan.

In de eerste helft werden de 57 meegereisde Helmondse supporters niet verwend. In de kou kreeg men het niet warm van het vertoonde spel. Ook de thuisclub bakte er niets van. Geen enkele kans voor Helmond Sport.

Een kwartier na de rust leidde zwak verdedigen van Ron Janzen bij een hoekschop de 1-0 voor Oss in. Hij liet zijn man (Van der Biezen) lopen waarna die bij de eerste paal scoorde. Helmond Sport liep wederom achter de feiten aan. Het moest op jacht naar de gelijkmaker, maar kon aanvallend niets uitrichten. Pas toen Zeldenrust het veld in kwam veranderde dit wat. Hij kreeg de eerste kans namens Helmond Sport. In de slotfase leek Sprangers gelijk te maken maar zijn doelpunt werd afgekeurd voor buiten spel. Een paar minuten later, de 92e minuut, kreeg Helmond Sport een vrije trap, welke werd genomen door Snepvangers. De bal belandde bij Nick de Louw die met een kopbal de doelman versloeg en redde een punt.

Helmond Sport stijgt hierdoor 1 plaats op de ranglijst en staat nu voorlaatste. Vrijdag staat de laatste wedstrijd van rampjaar 2018 op het programma. Hopelijk is 2019 is beter gezind.