Eerste nederlaag van 2019 is weer een feit!

20th Jan, 19

De eerste nederlaag van 2019 is weer een feit. Helmond Sport verloor met 0-1 van Cambuur Leeuwarden. Een wedstrijd die geen winnaar verdiende. Cambuur stelde niets voor maar Helmond Sport nog minder. Geen enkele kans werd gecreëerd. Alleen een schot van afstand na een soloactie van Maiky Fecunda zorgde voor enig gevaar. Totaal geen beleving of stootkracht zit er in de ploeg. Enig zicht op versterkingen is er ook niet.

Foto's: Wim van den Broek

Desondanks blijven de supporters onze club steunen. Voor de komende uitwedstrijden naar MVV Maastricht, FC Twente en FC Volendam zijn we bezig met het vullen van de tweede bus. Aanstaande woensdag tussen 18.30 en 20.30 uur kunt u zich nog inschrijven in ons SVHS Home. Bij inschrijving graag direct contant betalen.