Kansloze nederlaag in zwaar bewaakt Maastricht

26th Jan, 19

Met twee bussen met daarin 83 Helmond Sport supporters vertrokken we naar Maastricht. Helmond Sport speelde weer zoals we dit seizoen gewend zijn. Zeer matig. Geen vuist kunnen maken. En ballen tegenhouden. Dat tegenhouden ging goed tot 5 minuten voor de rust. De vijf minuten na de rust had invaller Naudts zelf de gelijkmaker kunnen binnen werken. Dit was dan ook meteen de enige kans van de gehele wedstrijd. MVV Maastrcht liep daarna uit naar een 3-0 zege. Weer een nederlaag dus. Zuchten naar het einde van dit seizoen...

Wij als SVHS zijn behoorlijk trots op onze supporters. Week in week uit staan zij achter onze club. Twee bussen vanavond naar Maastricht. Maar inmiddels ook al 3 bussen naar FC Twente. Top Top Top!!!

De grootste verbazing van gisterenavond was de massale poiltieinzet. Bij aankomst in Maastricht telden we in totaal 14 ME pelotons, 6 motoragenten, 12 politiepaarden met uiteraard 12 politieagenten en tientallen platte petten. De lokale driehoek van Maastricht vond het nodig om de supporters van Helmond Sport onder begeleiding van 8 ME bussen naar Helmond begeleiden. Met een slakkegang reden over over A2 die totaal was afgezet. Toe- en afritten geblokt, benzinestations en parkeerplaatsen afgezet. Ieder kruispunt geblokt. En dat tot aan de busremise in Helmond waar ook nog eens de Helmondse politie stond te wachten. Waarom? Daar kon of wilde de poltie geen antwoord op geven.