HOOFD SPONSOREN

Diep trieste vertoning

26th Oct, 19

Bij een overwinning en goede uitslagen bij de concurrenten kon Helmond Sport flink wat plaatsen op de ranglijst stijgen en aanhaken bij de middenmoot. Echter beseffen de spelers niet altijd wat er op het spel staat. Een lamlendige instelling dat was wat we gisteren te zien kregen met een 1-4 nederlaag tegen sc Telstar als gevolg.

 

De verdediging zakte werkelijk waar door de diepe ondergrens. Daan Klomp had een avond vrij. Guus Joppen leek alsof hij een blok beton achter zich aan sleepte. Poelmans stond iedere keer meters van zijn man af. Hadden we een middenveld? Waar is de Swinnen gebleven van vorig jaar? Mutzers deed alles fout hij maar fout kon doen. Stans werkt zich te pletter, maar met 0,0 rendement. En dan de voorhoede. Nou dat was om te gillen. Hun taak is om doelpunten te maken. Zelfs open kansen werden naast of over het doel geschoten.

 

De cijfers zeggen genoeg…

 

 

Een avond om heel snel te vergeten. Dinsdag wacht een bekerwedstrijd tegen GVVV. Met zo’n instelling en voetbal zoals gisteren, dan wordt het een moeilijke avond tegen de amateurs.

Reacties

Geen reacties

Welkom bij SV Helmond Sport

Welkom op de website van de supportersvereiging Helmond Sport

Laatste Tweets

Helmond Sport Facebook